Servicii de cea mai bună calitate

La Kappavet veți găsi medici veterinari, asistenți și personal administrativ plini de compasiune și dedicați oferiri celor mai bune servicii. Din acest motiv lucrăm continuu la menținerea și îmbunătățirea standardului medical prin participări la congrese naționale și internaționale și prin aparatură ultramodernă.

O gamă completă de servicii medical veterinară (consultații generale, medicină preventivă și de urgență, investigații și analize de laborator, chirurgie, anestezie și terapie intensivă, farmacie și cosmetică veterinară) reprezintă contribuția noastră la sănătatea animalului dumneavoastră de companie.

http://kappavet.ro/wp-content/uploads/2017/04/about-458x325.jpg
SERVICII VETERINARE

Pentru a asigura o viață cât mai sănătoasă a animalului dumneavoastră de companie, cabinetul Kappavet vă oferă o gamă extinsă de servicii veterinare.

FARMACIE VETERINARĂ

În farmacia Kappavet găsiți o gamă largă de medicamente (antibiotice, antiinflamatorii și antiparazitare), suplimente nutritive, emoliente și șampoane dermatologice.

COSMETICĂ ȘI FRIZERIE

Oferim servicii de cosmetică și frizerie canină și felină constând în tuns igienic, spălat, vidarea glandelor perianale, toaletă auriculară și tăiat unghii.

INTERNĂRI

Vă oferim posibilitatea de cazare temporară a animalului dumneavoastră pentru administrarea tratamentului sau pentru când sunteți în vacanță. (în limita locurilor disponibile).

Cum am început

Mi-am dorit să devin medic veterinar de când aveam 10 ani și aveam ca animale de companie 2 porcușori de guineea. În momentul în care s-au înbolnăvit și am fost cu ei la tratament la un cabinet veterinar m-am îndragostit de aceasta meserie, continuând să merg zilnic în fiecare vacanță, în fiecare an până în anul 3 de facultate la același cabinet veterinar din Ploiești. Am învățat enorm despre compasiunea și empatia pentru animale, dar și despre medicina veterinară și managementul unui cabinet veterinar.

În viziunea mea cabinetul Kappavet va crește și se va dezvolta rapid. Va fi dotat permanent cu aparatură de ultima generație și cel mai important de medici veterinari și personal auxiliar iubitori de animale foarte bine pregătiți.

dr. Livia Dumitrescu

medic veterinar

Responsabilitate Socială

Cabinetul nostru se implică activ în îndeplinirea datoriilor către societate prin diverse campanii de sterilizare a animalelor fără stăpâni.

Rolul nostru

Ne dorim să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate și din acest motiv investim în perfecționarea continua a medicilor prin participarea la diverse evenimente de specialitate, precum și în achiziționarea echipamentelor performante de ultima generație.

Ce aducem în plus?

Cabinetul nostru este dotat cu aparatură de ultima generație, iar medicii noștri participa la cele mai importante evenimente ștințifice naționale și internaționale pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici de diagnostic și tratament. Scopul personalului și medicilor KAPPAVET este de a oferi îngrijirea de carea animăluțul tău are nevoie. Ne caracterizează compasiunea și empatia față de animale.