http://kappavet.ro/wp-content/uploads/2017/04/testimonials-458x373.jpg

Pacienți sănătoși/Clienți fericiți

Iubim animalele la fel de mult ca și tine! Din aces motiv clienții noștrii sunt fericiți și animăluțelor de companie sunt sănătoase. Mai jos găsiți opinia lor.

Healthy pet = Happy client (animăluțe sănătoase = clienți fericiți)

 

Florica Mariana
Client
Multumesc Kappavet. Pisoiul meu se simte foarte bine dupa castrare. Si pisicuta adulta era foarte vioaie azi dimineata. Recomand cu multa caldura personalul Kappavet. Sunt oameni deosebiti si pun mult suflet in ceea ce fac.
Testimonial image
Razvan Cioara
Client
Foarte frumoasa atmosfera. Cu persoane care chiar se vede ca iubesc animalele. Am sterilizat o pisica si totul a mers perfect. Recomand cu maaaaare incredere cabinetul!
Testimonial image
Crina Madalina
Client Kappavet
Am fost cu o pisica la sterlizat, iar doamna doctor a fost minunata. Rapida, incizia este mica-mica, iar pisica sanatoasa si voioasa.
Testimonial image
Langa Geanina
Client Kappavet
Am castrat 4 motani in zile diferite si pot spune cu certitudine ca doamna doctora este un medic bun si iubește animalele - lucru mai rar in ziua de azi dar deosebit de important !
Testimonial image
Grigore Georgiana
Client Kappavet
Am dat 5 stele clinicii Kappavet,deoarece am fost cu catelusa mea de 22 de kg la sterilizat pe data de 18 august,iar acum,ea se simte foarte bine. Si eu de asemenea ma simt bine fiindca o stiu pe Linda in siguranta si nu expusa la tot felul de boli care ar fi putut aparea daca nu o sterilizam. Va rog sa mergeti si cu catelusele la castrat,nu numai cu pisicile,ptr ca le veti prelungii viata si le veti putea ferii de diferite boli care ar putea aparea in absenta sterilizarii. Multumesc celor de la Kappavet !
Testimonial image